UncategorizedZONDAG 17 NOVEMBER DAG VAN DE AMBACHTEN
Die dag zullen we open zijn met lekkers en is de ruimte open vooral voor de kinderen , dan gaan we bakken en proeven
Het Broodverhaal is een samenspel van emoties , smaak en levenservaring en dit verwerkt in brood en allerhande uit een houtoven.
Tegenslagen ,meevallers kneden je en zo zijn we allemaal een stukje van een verhaal .
Thierry ,trotse papa van Berten en Emiel . Ben iemand die een beetje chaotisch door de dag huppelt ,maar met een doel : lekkers maken voor op tafel , in de auto , aan de picknicktafel en ga zo maar door . In een ver verleden hotelschool te Leuven gedaan ,thuis bij de ouders aan de slag in de zaak en met allerlei cultuurmixen aan de kookpotten gestaan en via verschillende omwegen in Hulsen terecht gekomen. En hier bouwen wij aan ons verhaal .
Wij hebben niets tegen klassiek gist , maar ons brood is gemaakt met desem . Gewoon iets boeiends desem, meel en water gaan het brood bespelen met smaak ,structuur en natuurlijke emoties . Speltdesem,Tarwedesem,roggedesem,gerstdesem,……een echte speeltuin.
Ook zin in een brood met boeiende ingrediënten?
Contacteer ons
Die dag zullen we open zijn met lekkers en is de ruimte open vooral voor de kinderen , dan gaan we bakken en proeven
De Lommerte bestaat 5 jaar en we werken bijna 3j samen en dat gaan we die dag ook vieren check hun facebook voor meer info
DE WEBSITE GAAT NOG AANGEPAST WORDEN MAAR WE BEGINNEN TE BAKKEN OP ONS NIEUW ADRES OSSENBERG 99/2 IN 2490 BALEN ,ENKELE SECONDEN VAN MIJN OUD PLEKJE NA BIJNA 4 JAAR TE HEBBEN GEBAKKEN IN EEN OMGEVING WAAR IK ME ENORM GOED BIJ VOELDE MOESTEN WE UITWIJKEN NAAR ANDERE OORDEN,HET IS NIET GEMAKKELIJK OM TIJDENS...
Zondag 19/11 gaan we de deuren een beetjes openzetten en zal ik uitleggen hoe we werken . We gaan ook een “desemkroeg” open houden Hopelijk tot zondag 19 november , we starten om 10 en sluiten af om 16.30