Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk ?
https://www.hetbroodverhaal.be/wp-content/uploads/2020/07/Broodverhaal-brood-8.jpg

GEEN VERSPILLING !Bestel tijdig

Om geen verspilling te hebben werken wij enkel op bestelling en dit op enkele bakdagen. Dan weet je….dit brood is echt voor mij gemaakt !
Via de lijst kan je de aangeduidde broden bestellen en dit steeds ten laatste de dag voor een bakdag voor 13u , waar wij dan het voordeeg kunnen maken waarin de desem rustig kan woelen en het brood in wording kan laten groeien .

Bestel hier uw brood

BLIJF OP DE HOOGTEGeniet van onze overheerlijke blog

NIEUW ADRES VANAF 23/2
NIEUW ADRES VANAF 23/2
DE WEBSITE GAAT NOG AANGEPAST WORDEN   MAAR WE BEGINNEN TE BAKKEN OP ONS NIEUW ADRESĀ  OSSENBERG 99/2 IN 2490 BALEN ,ENKELE SECONDEN VAN MIJN OUD PLEKJE NA BIJNA 4 JAAR TE HEBBEN GEBAKKEN IN EEN OMGEVING WAAR IK ME ENORM GOED BIJ VOELDE MOESTEN WE UITWIJKEN NAAR ANDERE OORDEN,HET IS NIET GEMAKKELIJK OM TIJDENS...
Dag van de Ambachten  19/11
Dag van de Ambachten 19/11
Zondag 19/11 gaan we de deuren een beetjes openzetten en zal ik uitleggen hoe we werken . We gaan ook een “desemkroeg” open houden Hopelijk tot zondag 19 november , we starten om 10 en sluiten af om 16.30